Bespaar tijd en spaar het milieu

Wij voorzien u van uw drukwerk en adviseren u over het bereiken van het hoogst mogelijke kwalitatieve resultaat. Denk hierbij aan kleuren, resolutie, maar ook oplage.
Door het uitvoeren van diverse testen op kleine schaal, bent u ervan verzekerd dat daadkrachtig-rood op de computer, niet bordeel-rood uit de drukpers komt.

Ervaren conceptdenkers- en doeners

Omdat het goed moet zijn

Het stapje voor de productie kan ook iets zijn waarvoor u bij ons aanklopt. Over een idee of een verzameling van ideeën wilt u nadenken, omdat het goed moet zijn. Maar u wilt ook dat dit concept er uiteindelijk komt, en het liefst zo snel mogelijk!

Als ervaren conceptdenkers- en doeners, denken we graag met u mee over uw idee en wat hieruit kan voortvloeien. Om uw concept succesvol en snel naar de finish te brengen, onderscheiden we een aantal expertises, naast goede intenties en een flinke dosis plezier in het vak.

Graphic Minds

Onze expertises

Graphic Minds | Support to be creative

Uw partner voor zowel drukwerk als creatieve producties

Een goede creatieve productie komt passend en sterk tot uiting, het liefst zo snel mogelijk en tegen de laagste kosten.
Graphic Minds is uw sparringpartner van kop tot staart, voor zowel drukwerk als creatieve producties. Heeft u een ontwerp of idee en bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor hulp bij de uitvoering daarvan?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, we denken graag met u mee!

Neem contact op