Subnavigatie

Innovatie & efficiëntie

Gestroomlijnde processen en de nieuwste technologieën resulteren in kwalitatieve producties, die snel worden geleverd en waarbij flink bespaard wordt op de kosten. Om deze snelheid te kunnen behouden en de kwaliteit cumulatief te verbeteren, moeten en willen we continu blijven innoveren.

Naast een uitgebreid scala aan rollen die Graphic Minds voor u vervult, is de samenwerking met onze externe experts essentieel. Per vraagstuk bepalen we nauwkeurig welke middelen, drukpersen en overige kennis en kunde benodigd zijn. Door jarenlange ervaring, hebben we een heel rijk aan experts en machineparken om ons heen verzameld, waardoor we voor elk vraagstuk een oplossing hebben en we snel kunnen schakelen.

Wat houdt deze innovatie & efficiëntie in?

  • Continue focus op verdere innovatie op het gebied van on- en offline communicatie. Zo bezoeken wij regelmatig vakbeurzen om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen.
  • We bekijken werk per vraagstuk en bepalen aan de hand van het vraagstuk wat ervoor nodig is om dit naar de finish te brengen. Zo is geen uitdaging ons te gek, maar kunnen we anticiperen op een breed gebied.

Wat houdt dit in voor uw drukwerk of concept?

  • Een efficiënte doorlooptijd door gestroomlijnde processen en korte lijnen. Graphic Minds is niet gebonden aan een eigen machinepark, waardoor we voor elke productie en elke benodigde expertise een beroep doen op de juiste partner/ expert.
  • Gebruik van de nieuwste technologieën, wat niet alleen ons erg enthousiast maakt, maar waardoor elke uitdaging uitvoerbaar is.
  • U bespaart enorm op warehousing. Doordat we snel kunnen schakelen, zijn we in staat enorme producties op zeer korte termijn aan te leveren. Hierdoor kunt u flink besparen op voorraadbeheer.