Subnavigatie

Kwaliteitsbeheer

Het maakt niet uit om welke productie het precies gaat, van het drukken van magazines, het ontwikkelen van een logo, de distributie van 100 boekproducties of de coördinatie van het gehele traject. Alles vereist een accurate verwerking en afwerking en hier is kennis en kunde voor nodig. Laten we voorop stellen dat kwaliteit boven alles gaat!

Graphic Minds is misschien wel de meest betrouwbare partner om mee in zee te gaan voor uw creatieve producties. Met een team van experts en creatieve gekkies op het gebied van print management, concepting, marketing uitingen en grafisch ontwerp, bent u verzekerd van (en gewaarschuwd voor) een kritische kijk op zaken en uitbesteding aan de juiste leverancier. We zijn tot op de centimeter nauwkeurig. Denk hierbij aan onder andere:

Drukwerk
Met onze ervaring weten we hoe drukwerk snel en goed geleverd moet worden, waarmee u veel tijd, geld en vooral een hoop frustratie bespaart. Door gezamenlijk af te stemmen aan welke eisen uw ontwerpen moeten voldoen en daarnaast uw ontwerp aan ons over te dragen, weet u dat:

  • Uw bestand wordt geleverd zoals u het heeft ontworpen
  • De kleuren van het ontwerp overeenkomen met de kleur van uw creatie
  • U niet nodeloos meer materiaal inkoopt dan strikt noodzakelijk
  • Uw productie snel geleverd wordt

Concept
Om tot een kwalitatief concept te komen, is een goed idee nodig. Wanneer u met Graphic Minds in zee gaat, durven we samen met u kritisch te zijn op uw idee en het eventuele ontwerp dat u al heeft liggen. In samenwerking met experts en machineparken uit ons netwerk, kunnen we snel schakelen en is geen idee ons te gek. De verdere orderbegeleiding van uw concept pakken wij op, waarmee u veel tijd en inkoopkosten bespaart.

Kwalitatieve relatie
Kwalitatieve concepting en productie ontwikkelen zich bij Graphic Minds steevast tot een kwalitatieve relatie. Door van tevoren goede en duidelijke afspraken te maken met onze klanten en ook met onze leveranciers, kunnen we deze afspraken waarborgen en hierdoor zien we veel van onze klanten vaak weer terug met een ander vraagstuk. Hier hechten we erg veel waarde aan. Een samenwerking met een bekende is tenslotte eenvoudiger en efficiënter, dit geldt waarschijnlijk ook voor u.