Subnavigatie

Creatieve producties

Goede ideeën zijn er in overvloed, maar hoeveel van die ideeën worden er uiteindelijk uitgevoerd? Hoe vaak komt het voor dat u denkt: ‘waarom heb ik dit zelf niet bedacht’? Dat is de kunst van een goed concept. Een concept start altijd met een goed idee, de creatie is hierop het vervolg, met als resultaat een krachtig concept.

Allemaal erg leuk en aardig, maar hoe pakt u dit adequaat aan? 

Het concept- en creatie proces in tien stappen
Hier komt veel bij kijken. Graphic Minds doorloopt samen met u alle stappen van dit creatieve proces en is ook niet bang hierin de regie te pakken. Een proces om tot een concept te komen in 10 stappen, ziet er als volgt uit:

Stap 1: U heeft een idee of doel 
Stap 2: Graphic Minds heeft hier ideeën over (veel ideeën) 
Stap 3: We spreken door welk doel het concept moet dienen
Stap 4: Aan de hand hiervan bepalen we de middelen om dit doel te bereiken
Stap 5: Zodra de strategie van uw concept staat als een huis, gaan we aan de slag met een eerste (al dan niet) grafische ontwerp
Stap 6: Dit ontwerp presenteren we aan u en passen dit naar wens aan 
Stap 7: We verzamelen de juiste partners, zodat de creatie van uw concept een efficiënte en daardoor vlotte doorlooptijd heeft
Stap 8: Tijdens de productiefase verzorgen wij de orderbegeleiding van uw concept
Stap 9: Hierbij is het ook mogelijk om uw productie prepostaal te verwerkenen en te distribueren 
Stap 10: In een zeer korte periode heeft u een zeer krachtig concept

Aan welke concepten kunt u denken? Denk aan:

  • Logo/merk identiteit
  • Huisstijl ontwikkeling
  • Branding
  • Campagnes on- en offline

Waarom bent u bij Graphic Minds aan het juiste adres?
Wij zijn gek op een goed idee waarbij we ons hoofd kunnen gebruiken, maar ook onze handen. Daarnaast kennen we de frustraties die gepaard gaan met langdurige trajecten en (te) hoge inkoopkosten. Graphic Minds is van origine de leverancier van drukwerk, maar heeft door jarenlange ervaring veel kennis opgedaan van concepting en alles wat hierbij komt kijken. Dit heeft voor ons de luxe gecreëerd dat we een uitgebreid netwerk aan expertises ter beschikking hebben. Door ons mee te nemen in het concept- en creatie proces, bent u verzekerd van een professionele en stapsgewijze uitwerking van uw concept, maar ook alles wat erbij komt kijken. Denk aan de materialen en afmetingen, maar ook de mogelijk benodigde prepostale verwerkingen en de mogelijke distributie van uw (grafische) producties. Bij Graphic Minds gaat u een samenwerking aan met een ervaren bedrijf, dat klaar staat voor de volgende uitdaging!