Ons team

Wij, Robert en Doede zijn de drijvende krachten achter Graphic Minds.

Onmogelijkheden bestaan niet, elke uitdaging is voor ons een creatief traject. Wij zijn no-nonsense gedreven ondernemers, die de handen uit de mouwen steken, en graag betrokken zijn bij elke fase van uw productieproces. 

Filosofie

Het is onze missie een aanspreekpunt en gesprekspartner te zijn voor elk marketing of grafisch vraagstuk, of te voorzien in de orderbegeleiding en print management van drukwerk. Graphic Minds wil haar klanten voorzien van en ondersteunen in (grafische) producten en diensten, zodat de klant zich kan richten op de kernactiviteiten van de onderneming.

Daar waar het aan kennis ontbreekt, wordt veel tijd en geld besteed. Veel ondernemers pakken het liefst alles zelf aan, omdat dat in hun bloed zit. Toch is onze ervaring dat elke ondernemer datgene moet doen waar hij of zij in uitblinkt, zoals wij in print management en creatieve producties.

Partners

Wij beschikken over een uitgebreid (internationaal) netwerk met partners. Hierdoor zijn wij niet gebonden aan een machinepark of aan inhouse capaciteit, maar betrekken per vraagstuk de benodigde expertises.

Op elke vraag hebben wij dus een antwoord!

Graphic Minds | support to be creative!