Zwanenburg Projecten uit Heerenveen gaat ze bouwen in de wijk Middelsee in Leeuwarden: WoonSpods.

Een behoorlijk innovatief woonconcept, dat er nog niet was in deze vorm. Energiezuinige en compacte woningen, die gezellig rug-aan-rug liggen. Even wennen dus: geen traditionele achtertuin, wel riante ruimte rondom en een gezellig cocongevoel binnen. Vandaar dat Spod en dus zeker niet Spot.

Meer informatie
Pod is Engels voor peul of cocon, begrijp je? Graphic Minds bedacht de naam WoonSpods, voor een uniek project met 44 nieuwbouwwoningen op een eiland. Let maar op: dit wordt de nieuwe vorm van wonen, juist nu thuisblijven zo belangrijk is!          

Nog even de samenvatting van wat we precies deden voor die WoonSpods: de naam bedenken, een eigen WoonSpod huisstijl bedenken (je ziet het voor je: rug-aan-rug), losse design-elementen toepassen, bijvoorbeeld op bouwborden, op vlaggen en in brochures, website ontwikkelen, marketinguitingen verzorgen zoals brochures, fotografie voor de promotiecampagne. Kijk maar: Bastiaan Dijk van Zwanenburg Projecten zet als een soort pionier als eerste voet aan de wal van Middelsee.

Vorige Case
Volgende Case